Настоящите “Общи условия” уреждат взаимоотношенията между електронния магазин  magi-m.com като продавач от една страна и потребителите на интернет страницата и услугите, намиращи се на домейна magi-m.com (наричан за краткост сайт), като купувач от друга страна. Тези условия обвързват всички потребители, които с натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположен на страниците на magi-m.com (с изключение на линка към настоящите “Общи условия”) се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези “Общи условия”.

Интернет страницата www.magi-m.com е част от Маги-МН ЕООД дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, ЕИК: 206107363          ИН по ДДС- BG 206107363.

Седалище и адрес на управление гр. Стара Загора, ул. M.T. Kaвалджиев 133, ет.1., ап.1

РЕГИСТРАЦИЯ

От magi-m.com можете да направите поръчка като гост или като регистриран потребител.

За да се регистрирате, трябва да си изберете e-mail и парола(написани с латински букви), както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия,  телефон за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата база данни. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката, ако това е необходимо. С натискането на бутона “Поръчай”, Вие извършвате електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате, че сте запознат и приемате настоящите Общи условия.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Предоставените от клиентите лични данни на magi-m.com (имена, адрес, телефон, e-mail и др.) ще бъдат използувани единствено и само във връзка и нуждите на договорните отношения на страните и в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (чийто абонамент можете да отмените по всяко време), спазвайки разпоредбите на Закона за защита на личните данни. magi-m.com се задължава да не предоставя личните Ви данни под никаква форма на трети лица нито да ги използва за различни от горепосочените цели.

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от magi-m.com 24 часа в денонощието, включително през почивните дни и официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, имате възможност да прегледате избраните от Вас продукти както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл или телефонно обаждане за потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка.

Правилно попълнената и изпратена чрез www.magi-m.com или телефонно обаждане поръчка е обвързващо предложение за сключване на договор за продажба от разстояние с продаващата страна, при което купувачът е обвързан от период на 21 дни от изпращането на поръчката да сключи договор с продаващата страна.

Самият договор за продажба е изготвен от продаващата страна и се смята за актуален след като продаващата страна изпрати стоката на получателя.

Предвид факта, че договорът за продажба, сключващ се между интернет магазина и потребителите на сайта, се сключва въз основа на предложение от страна на доставчика до потребителя като част от система за продажба на стоки, при която от момента отправянето на предложението до сключването на договора, както и за времето на сключването на договора, страните не са във физически контакт помежду си, договорът се явява договор за продажба от разстояние съгласно разпоредбите на ЗЗП.

Потребителят има право да анулира поръчката, т.е. да се откаже от предложението си за сключване на договор за покупка, без да дължи каквито и да е било неустойки до момента на изпращане на стоката. Потребителят се задължава да уведоми продавача за този факт посредством имейл или по телефона.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти, които потребителят е заявил, плюс цената за доставка(според тарифите на Speedy) и евентуално цената за застраховка на пратката. Всички цени са с предварително начислено ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Цените са посочени в левове.

ЗАТРУДНЕНИЯ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Възможни затруднения при осъществяване на поръчката:

  1. Един или повече от поръчаните артикули не са в наличност; при такива обстоятелства представител на magi-m.com ще се свърже с Вас във възможно най-кратък срок;
  2. Адресът за доставка/фактура е непълен или погрешен;
  3. Погрешен телефон за връзка с клиента.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

  1. Плащане с наложен платеж (плащане при доставка) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката;
  2. Плащане с кредитна/дебитна карта
  3. Плащане чрез системата на PayPal

 

ДОСТАВКА

При поръчка от сайта www.magi-m.com доставката се извършва в рамките на 3 – 5 работни дни за налични продукти и до 14 дни за продукт с очаквана наличност. Използваме куриерските услуги на  СПИДИ

Доставка извън България се извършва в рамките на  14 работни дни с Български пощи.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Потребителя има право да върне закупената от него стока в 14 дневен срок от датата на получаването и. За целта предмета на сделката трябва да е в оригинална опаковка без следи от употреба или нарушен търговски вид. При отказ от сключен договоp, ще бъдe възстановенa сумaта на купувача най-късно в 60-дневен срок, считано от датата, на която продавачът получи съобщение от страна на купувача за отказ от сключен договора. Закупената стока може да бъде и заменена с други артикули на същата или по-висока стойност.

В случай, че продуктът е бил употребяван, не може да се извърши отказ от сключен договор. В случай, че върнатият продукт е увреден или видимо използван или с нарушена опаковка продавачът има право да изисква компенсация за възникналите вреди.

За целите прилагане на правото за отказ от сключен договор, купувачът следва да уведоми за отказа от сключен договор продавача по електронната поща на адрес: office@magi-m.com

ПОЗЛВАНЕ НА ОТСТЪПКИ И ВАУЧЪРИ

Продавачът предоставя различни отстъпки (за лоаялни клиенти, количествени и др.). Всяка отстъпка има различни правила за прилагане.

В случай, че отстъпка или ваучeр за отстъпка не се прилага съгласно правилата на съответната отстъпка или ваучeр за отстъпка, продавачът има право да не уважи приемането на такава отстъпка или ваучeр за отстъпка. В такъв случай купувачът ще бъде информиран и ще му бъде предложена възможност за оформяне на поръчка без съответната отстъпка или приложения ваучeр за отстъпка.

Правилата и условията за използване на съответна отстъпка са приложени или директно към отстъпката (под формата на информация) или при отстъпката е посочен линк към интернет страници, където правилата за отстъпката са подробно описани. В случай, че при тълкуването на отстъпката възникнат неясноти, важи тълкуването на начина на използване от страна на продавача.

Всяка отстъпка или ваучeр може да бъде използван само веднъж, освен ако изрично не е посочено друго. В случай на многократно използване, продавачът има право да откаже да признае отстъпката или ваучeра.

В случай, че стойността на ваучeра за подарък или купона за отстъпка е по-висока от стойността на поръчката, разликата не се прехвърля върху нов ваучър и неизчерпаната сума не се връща обратно.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

За всякакви въпроси, неуредени в настоящите Общи условия и допълнителни запитвания може да се свържете с наш служител на посочения имейл/телефон за връзка.

Въпреки, че не го очакваме, в случай на възникнал спор можете като потребител да се обърнете към орган за алтернативно решаване на спорове, който орган за Република България е Комисията за защита на потребителите, https://kzp.bg/  Спорът може да се решава и онлайн.

0
0

Напишете какво търсите